1 op 1 sessie

Intuïtief  life coaching
Je verlangt een lichtere leven in eenheid waardoor je dat kunt gaan doen waarvoor je gekomen bent. Het is soms zoeken en worstelen in de aardse dualiteit maar je geeft niet op. Hoe krachtig is dat! Je wilt terugkerende situaties en patronen achter je laten en focussen op de zielsenergie die achter  jouw persoonlijkheid en ervaringen schuil gaat.

Middelen als meditatie, visualisatie, tarotkaarten en healing kunnen ter ondersteuning worden ingezet.

 

 

 

De vijfde Tarot
Deze kaarten zijn ontwikkeld om ons te herinneren aan ons ware potentieel. Vanuit licht en liefde. Vanuit de bron. Op iedere vraag, in iedere fase van je leven kun je het moment ervaren dat je antwoorden wil. Ik kijk met je mee en geef overzicht. Duid de kaarten om je een weg te wijzen. Ze voorspellen geen toekomst. Je bepaalt altijd zelf wat je doet. klik hier voor ervaringen.

 

 

 

 

Healing met kosmische energie
Alles is energie. Via mijn handen ontvang je energie die het energetisch lichaam herstelt of wakker maakt. Het staat volledig in dienst van jouw welzijn en groei. Je ervaart rust en veiligheid.

Ervaring met de energetische behandeling:

“Ik kom sinds een paar maanden bij Peronne voor het ondergaan van energetische behandelingen. Wat ik merk is dat deze behandelingen direct mijn kern raken. Hierdoor is de behandeling heel krachtig en is het meteen duidelijk aan welke stukken op mijn persoonlijke pad ik mag werken. Het leert mij om ook naar pijnlijke stukken te kijken die vaak onbewust aanwezig zijn. De behandelingen zorgen namelijk direct voor goede handvatten. Het maakt dat ik veel meer in balans ben en ook veel gelukkiger!”

 

Prijs voor een consult  € 85,- particulieren (+ 21%BTW zakelijke klanten)