Péronne

Van jongs af aan was er een diepere stem, een soort weten dat het “dit” niet kon zijn. Begin 20 maak ik kennis met de wereld van energieën, de ziel en het onbewuste. Het leidde me geleidelijk aan naar lichter. Ik ken de donkere kanten van kracht en hoog gevoeligheid. Door de diverse levenservaringen begrijp ik waarom wij mensen keuzes maken, waarom de dingen gebeuren, het is zoals het is. De menselijke ervaring bracht me bewustzijn van een groter geheel. Een weten en een voelen dat we licht zijn, één zijn. Zoals jij ook één bent. Ik houd van een concrete benadering en breng je in contact met jezelf. Met jouw wijsheid, jouw bron, zodat je hier als compleet mens gelukkig kan zijn.

 

Visie

We zijn bedoeld om ons volledige potentieel te ontwikkelen en dit in te zetten voor een mooie en liefdevolle samenleving. Jouw potentieel; dat wat jij in essentie bent, kan slechts tot uitdrukking komen doordat het mensen of omstandigheden treft die hier een appèl op doen. Ook al voelt het niet altijd prettig. Het is geen strijd maar juist een middel om je bewustzijn te vergroten en je talenten te ontwikkelen. Samen leven is niet sluitend of afhankelijk maar open en vrij; ieder vanuit zijn eigen kracht. Ontwikkeling van ons potentieel staat centraal. Werkend vanuit het hart, in het hier en nu maken we waar.

 

Durf de stap te nemen

Durf buiten dat wat je kent te gaan. Durf te luisteren naar jouw hart dat het weet. Ons dieper weten wil voorbij de materie, het leven zoals we dat kennen. Op mijn weg heb ik wijze leermeesters mogen ontmoeten en ik ben hen zeer dankbaar. Nu is het tijd om mezelf in te zetten voor anderen, voor jou.