Inspiratie retreat 12-14 juni 2020 op Kaldenbroeck

Verbinding: Belichamen wat in je leeft.

Wanneer je naar Noord-Limburg rijdt, de velden zich uitstrekken en de klanken verzachten ben je op weg naar een heerlijk inspiratieweekend. Niet alleen je lijf maar ook mind en soul worden getrakteerd op nieuwe inzichten. We delen graag met jou omdat we geloven in de kracht van samen. Dit weekend is voor iedereen die verlangt naar verdieping en verheldering op fysiek en spiritueel niveau. Ervaring met CAY is niet nodig.

Begeleiding
Marion geeft graag haar jarenlange ervaring door vanuit het fysieke; Critical Alignement Yoga (CAY) en meditatie. Péronne duidt processen vanuit ons menssysteem en de ziel. Lotje kookt de sterren van de hemel. Met ons drieën zijn we er voor jou.

http://www.anahatayoga.nl ( Marion) http://www.healthfoodness.nl (Lotje) http://www.levenvanuitdebron.nl (Péronne)

 

Locatie
Een betere plek dan Kaldenbroeck kun je hiervoor niet bedenken. Eigenaresse Marlies stopt ziel en zaligheid in deze plek. Verbonden aan Ayurveda en Nepal werkt ze met tomeloze inzet om het iedereen naar de zin te maken.
De locatie staat midden in de natuur en ligt langs het Pieterpad. Het kent prachtige tweepersoons-driepersoonskamers met gedeeld sanitair, ee n grote leef keuken, woonkamer en een heerlijk terras.

Inhoud

Naast de Yogalessen waar de verbinding wordt gelegd in het lichaam, is er een connectie tussen wat je doet, voelt en weet. Uitgangspunt is dat alles in jou aanwezig is. Laat je inspireren om eens anders naar de  dingen te kijken. Vanuit ontspanning, creativiteit en kracht naar body, mind en spirit.

 

Opzet
Dit weekend voelt als lekker lang weg. Je wordt om 16.00 uur door Marion, Péronne en Lotje verwelkomt. Je hebt alle tijd om je te installeren en de omgeving te verkennen. Aan het einde van de middag is de eerste Critical Alignement Yoga (CAY) les. Daarna volgt het smaakvolle diner met aansluitend een inspiratie welkom ronde.
Zaterdag start de dag met yoghurt –fruit en een wandeling. Bij thuiskomst is er een fantastisch uitgebreide brunch. Je hebt daarna tijd voor jezelf. Voor het diner is er een CAY les.  In de avond inspiratie vanuit de natuur.
Zondag start de dag met yoghurt-fruit en een CAY les.  Na een heerlijk ontbijt oogsten we de dagen.

Data 12-14 juni 2020

Boek je voor 1 december dan betaal je € 398 p.p. Daarna € 425,-

Aanmelden