Inspiratie retreat 12-14 juni 2020 op Kaldenbroeck

Verbinding met hart en ziel.

Soms sta je ineens op een kruispunt in het leven. Het kan onrustig maken, stilzetten of juist jezelf laten doorgaan omdat een andere optie (nog)niet zichtbaar is. Het systeem van je denken en emoties staat tegenover iets dat er ook is. Een zachtere stem, een zielsverlangen. We nemen je graag mee op ontdekkingstocht in jezelf.

Wanneer je naar Noord-Limburg rijdt, de velden zich uitstrekken en de klanken verzachten ben je op weg naar een heerlijk inspiratieweekend. Niet alleen je lijf maar ook mind en soul worden getrakteerd op nieuwe inzichten. We delen graag met jou omdat we geloven in de kracht van samen. Dit weekend is voor iedereen die verlangt naar verdieping en verheldering op fysiek en spiritueel niveau. Ervaring met CAY (Critical Alignement yoga) is niet nodig.

Vanuit ontspanning vindt je jouw natuurlijke beweging.

Inhoud
Naast de yogalessen waar de verbinding wordt gelegd in het lichaam, is er een connectie tussen wat je doet, voelt en weet. Met beelden, kaarten en wandelen brengen we je op het spoor naar verdieping en éénheid. Alles zit in jou.

Begeleiding
Marion geeft graag haar jarenlange ervaring door vanuit het fysieke; Critical Alignement Yoga (CAY) en meditatie. Péronne duidt processen vanuit ons menssysteem en de ziel. Lotje kookt de sterren van de hemel. Met ons drieën zijn we er voor jou.

http://www.anahatayoga.nl ( Marion) http://www.healthfoodness.nl (Lotje) http://www.levenvanuitdebron.nl (Péronne)

 

Locatie
Een betere plek dan Kaldenbroeck kun je hiervoor niet bedenken. Eigenaresse Marlies stopt ziel en zaligheid in deze plek. Verbonden aan Ayurveda en Nepal werkt ze met tomeloze inzet om het iedereen naar de zin te maken.
De locatie staat midden in de natuur en ligt langs het Pieterpad. Het kent prachtige tweepersoons-driepersoonskamers met gedeeld sanitair, ee n grote leef keuken, woonkamer en een heerlijk terras.

Opzet
Je wordt om 16.00 uur door Marion, Péronne en Lotje verwelkomt. Je hebt alle tijd om je te installeren en de omgeving te verkennen. Aan het einde van de middag is de eerste Critical Alignement Yoga (CAY) les. Daarna volgt het smaakvolle diner van Lotje en is de eerste samenkomst. Wat brengt jou hier?
Zaterdag start de dag met yoghurt –fruit en een wandeling in verwondering. Bij thuiskomst is er een uitgebreide brunch. Je hebt daarna tijd voor jezelf. Voor het diner is er een CAY les. De avond geeft ruimte tot inspiratie.
Zondag start de dag met yoghurt-fruit en een CAY les. Na een heerlijk ontbijt oogsten we de dagen.

Wat ontvang je?

  • 2 x ontbijt, 2 x diner, 2 x lunch
  • 4 CAY -lessen
  •  3 verdiepende sessies
  •  Alle dagen koffie/thee/sapjes
  •  Gebruik van alle atributen
  •  2 overnachtingen in heerlijk bed

 

Een gedeelde kamer € 395,- en een kamer voor jou alleen is € 475,-

Aanmelden[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row