7 Wijsheden  – Van weten naar doen –  Programma  voor jeZelf

Dit bewustzijnsprogramma is voor jou als je verdieping zoekt en je weten wilt toepassen. De tijd is daar. Je weet het namelijk heel goed. Je kent de stem van  binnen maar er zijn steeds redenen die maken dat het lastig is om daar altijd gehoor aan te geven. Het voelt soms zo groot en dan weer klein. Je verlangt naar eenheid in jezelf en wil daarmee aan de slag.

Hoe kun je “weten” omzetten in handelen zodat je jouw potentie ten volle kan leven?

In een kleine groep is er alle ruimte om jezelf te herinneren aan jouw essentie. We leren met en van elkaar. Je zielskracht, je gelopen weg en talenten leer je inzetten voor het nu zodat het kan bijdragen aan wat je diep van binnen wenst. Ook vrijlaten van ‘oude verhalen en overtuigingen” horen daarbij. Nieuwe inzichten geven een ruimer bewustzijn dat je handelen beïnvloed. Je volgt jouw eigen tempo en hebt alle vrijheid om te delen wat je wilt delen.

We werken  rondom de wijsheden uit het universum,  de tijd gebruikend zodat het kan integreren in je systeem. Voor een liefdevoller leven, door jou!

De thema’s van de 7 wijsheden 

 1. Alles zit in jou
 2. Dualiteit
 3. Vorm
 4. Nooit meer eenzaam
 5. Creatiekracht
 6. Lagen
 7. Eenheidsbewustzijn

Elke bijeenkomst staat één “wijsheid” centraal. We verbinden het universele met het persoonlijke. Je bent uniek én met alles verbonden.

 • Werken in verbinding met jezelf en anderen
 • Belemmerende overtuigingen
 • Je heldere zintuigen – de valkuilen en het talent
 • Hoe je jezelf kunt beschermen
 • Creatiekracht – wat wil zich manifesteren
 • De verschillende lagen van energie ervaren en hoe je daar naar handelt
 • Intuïtie, inspiratie en zijn

Je ontvangt allerlei tools die je praktisch kunt inzetten. Schrijfoefeningen, creatieve vormen, fysieke oefeningen uit de Yin Yoga, De Vijfde tarot, meditatie en visualisatie zijn er ter ondersteuning. De exacte invulling wordt altijd afgestemd op de groep.

Het plan is zoveel groter en bewustzijn helpt groeien in wie jij werkelijk bent.

We creëren en ontwaken de wijsheid in onszelf. 

Je bouwt zelfvertrouwen op en laat de krachtige stroom in jezelf toe. Die stroom die jou blij maakt en moeiteloos laat zijn. Je zult meer energie ervaren, een andere kijk ontwikkelen en meer in harmonie komen met jezelf

Alle 7 ontmoetingsdagen zijn inclusief een lunch.

Gedurende 7 maanden ontvang je ingesproken meditaties, inspiratie en twee privé consulten

Waarom bij mij?

Op mijn levensweg zijn alle thema’s voorbij gekomen. Ik vind niks gek of stom en heb diep respect voor jouw moed dit aan te gaan. Ik heb inmiddels heel veel vrouwen gecoacht op het gebied van hoog sensitiviteit, heldere waarnemingen en persoonlijk leiderschap.

Ik geloof in jouw kracht en benoem wat nog belicht mag worden. Liefdevol, zuiver, direct en met humor want lachen geeft lucht. Je mag ervaren dat jij zelf alle kracht en wijsheid bezit om je grootste verlangen hier op aarde neer te zetten.

Een nieuw begin 

Verlang je naar een leven waarin Weten – doen is geworden, dan geeft dit programma je een mogelijkheid tot ware transformatie naar jou als zielemens.

Start januari en september 2020

7 live bijeenkomsten, lunch, 2 privé sessies, materialen, alle info online, ingesproken meditaties.

Tijd  10.30 – 15.30 uur

Prijs € 2200,-  ( zakelijk excl. 21 % BTW)

ps. wil je in januari starten dan kun je dat nog doen tegen het eerdere tarief. Neem contact op voor meer informatie!