Altijd Geweten
7 juli 2019
15 oktober 2019

Het duizelt! Alles draait en met veel moeite sta je op. Het gevoel dat je ieder moment tegen de vlakte kan gaan is heel reëel. Eerst lijkt het een soort migraine; beetje misselijk, slecht beeld en een wattenhoofd. Tastend naar houvast vind je evenwicht. Mocht je dit herkennen of ooit meemaken? Blijf rustig. Naast alle mooie inzichten in het lichtwerk heeft je hersenpan het eea te verwerken. De licht energieën die zich in het lichaam integreren komen in een aardse trilling, een vaste vorm. Logisch dat die vaste vorm, lichaam even van slag is! Indien er andere symptomen bijkomen als een pijnlijke rechterarm of eenvoudig jouw gut-feeling bezoek een dokter.

Anders blijf rustig. De volgende ademhalingsoefening brengt je direct naar je buikademhaling. Zet je linker of rechterhand horizontaal onder je neus en voel hoe de adem de neus binnenstroomt. Adem uit door je mond. Adem rustig door. Zorg voor aarding. Ga onder de douche, op blote voeten naar buiten of even liggen. Drink veel water en vermijd koffie en alcohol ( al zal je daar wrs ook geen zin in hebben) Het gaat over. De balans wordt hersteld. Aarden, doorlaten stromen is echt nodig. Door je te verbinden met hemel én aarde kun jij een stevig kanaal zijn voor alles om je heen.

Is dat verbinden voor jou juist iets waar je moeite mee hebt dan is healing een aardende en voedende manier om weer in je lijf te komen. Kijk voor meer informatie op de site bij 1 op 1 consulten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *