Ziel
12 december 2017
We sterven 1000 maal
27 juli 2018

Alles mag groter.

Het zijn de woorden van de laatste tijd. Prachtig! Het is voor mij tevens een besef dat onze verantwoordelijkheid daarmee ook groter wordt. Voor de aarde, dieren planten en de medemens. Het gaat om een volledig bewust worden dat we één zijn.
Dat er in wezen geen verschil is tussen de moordenaar en jou. Geen verschil tussen de overspelige en de bedrogene. We maken allemaal deel uit van het collectief bewustzijn. In vorm. Hoe meer we weten en leven als één zijn, hoe sneller we komen tot compassie. Als je niet meer de ander te pijnigt voor het leed dat jou is aangedaan ontstaat vanzelf compassie. Als je niet meer denkt in beter of minder ontstaat vanzelf gelijkwaardigheid. Zo zal er een wereld verschijnen die vergevend en helend zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *