Stappen
21 juni 2016
Moeder
22 juni 2017

Het grootste cadeau om jezelf te geven is te leven vanuit je ziel, vanuit jouw bron. Daar is een voldoening die ongekend groot is. Een vreugde die alles overstijgt. De vraag is wat wil je ziel  Dat antwoord weet je soms al een tijdje maar geeft zo’n druk of is haast niet te bevatten dat je je er niet aan overgeeft. Totdat het zich keer op keer aandient en je niet anders kunt dan springen. Spring, want het is het waard. Jouw ziel, jouw essentie overstijgt jouw angsten, overstijgt jouw denken. Het wil zich eenvoudig laten zien. In al haar glorie. Voorbij je persoonlijkheid die dienend wordt om dat wat werkelijk gezien moet worden uitgedragen. Begin te voelen waar jouw essentie naar toe wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *