Intuïtief duiden van de Vijfde Tarot

De vijfde tarot. Een directe link naar de vijfde dimensie waar alles één is. Een wereld waarin we vanuit het hart onze zielspotentie leven.

In een fijne setting kun je ontdekken en ervaren hoe jij jouw intuïtieve gaven inzet. Alle zintuigen spelen op een hoger niveau mee in het intuïtief handelen. Ook gaan we in op de ‘theoretische’ betekenis van de kaarten. Waar staan de elementen voor en hoe is alles met elkaar verbonden. Een cursus die verder gaat en jou verder brengt in je persoonlijke ontwikkeling.

Duur 6 x 2 uur. Deelname bedraagt € 250,- p.p.  (inclusief boek met tarotdek, informatiemapje, koffie en thee) Lees hier ervaringen

Yin Yoga

Yin is een meditatieve vorm van yoga waarbij houdingen 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met passieve poses (dus zonder actieve spierspanning) die meestal zittend of liggend worden uitgevoerd. Doordat je langer in dezelfde houding blijft, wordt het bindweefsel gerekt en gehydrateerd waardoor er ruimte ontstaat in botten, gewrichten, pezen en banden. Het aandachtig en mindful in de houding blijven, geeft je verstilling van de geest.

Yin Yoga  verbindt op een natuurlijke manier lichaam, hart en ziel.

De cursus bestaat uit 10 lessen rondom  thema’s zoals Hartenergie-Overgave-Kracht-Loslaten

Voor 10 lessen betaal je € 87,50. Een losse les  kost € 10,- Start maandagavond 19 februari van 19.30- 20.45 uur

Presenteren voor groepen

Als je wordt gevraagd om iets voor een groep te vertellen dan kleuren je wangen, je krijgt zweethanden of de woorden blijven haperen in je keel. Het kan zijn dat je het dan ook echt niet doet en denkt  ‘nee, laat maar.” Maar ergens schreeuwt een stemmetje: “doe het”! Want je wilt het wel.  Of je nu al vaker met (in) groepen werkt of juist beginnend bent als trainer, docent of coach, presenteren kan je écht leren. Want het gaat over jezelf zijn – jezelf laten zien. Hoe mooi wordt de wereld als ze jou zien. Hoe mooi wordt jouw wereld als jij jezelf laat zien.

Wat ontvang je:

  • Twee dagen actief leren moeiteloos voor een groep te staan.
  • Op beide dagen serveren we een heerlijke lunch
  • Reader

Prijs € 275,- p.p Klik hier voor data.

Presenteren voor groepen professionals  1 dag

Je werkt al geruime tijd met groepen, kent je sterke kanten en je aandachtspunten. Je hebt behoefte aan nieuwe input en wilt een verdiepingsslag maken.  Gebruik je vaak dezelfde woorden of heb je last van energieën in de groep die je soms kunnen ondermijnen?  Je gelooft dat je krachtiger bent en dat je presentaties sterker kunnen. Dan is deze dag voor jou.

Een frisse blik op jezelf – brengt je kracht in presenteren

  • Specifiek op jou gerichte  tips & tricks met een film van jezelf
  • Lunch

Prijs € 155,- p.p

Presenteren voor groepen 1 op 1

To the point- alert-verbinden-scherp. Dat is mijn werkwijze. Alles is er op gericht om jouw verhaal sterk neer te zetten. Jouw verhaal ben jij, dus we kijken naast inhoud ook naar houding, stem, energie, ruimtegebruik en non verbale communicatie.

  • Drie dagdelen
  • Jouw presentatie

Prijs € 650,-

Prijzen zijn voor bedrijven exclusief 21% BTW

 

Aanmelden kan via het contactformulier of sms/app je deelname naar 0618115202