7 Wijsheden  – Van weten naar doen – Jaarprogramma

Je weet het. Je weet dat je een spiritueel wezen bent en wilt liefde, kracht en licht neerzetten in deze wereld. Je wilt bijdragen en zoekt wegen om jezelf te manifesteren. Soms frustreert het en soms voelt het zo groot dat het haast niet te bevatten is. Jij wilt verder maar ervaart blokkades.

Hoe kun je “weten” omzetten in handelen zodat je jouw potentie ten volle kan leven?

Met een kleine groep gelijkgestemden zet je stappen vanuit dat weten. Je gaat doen!

9 maanden gaan we aan de slag om de wijsheden uit het universum voor je te laten werken en te integreren in jezelf. Voor een bewuster leven, door jou!

De 7 Wijsheden zijn een rijk geschenk door het leven ontdekt en bevestigd door wijze meesters.

De 7 wijsheden 

 1. Alles zit in jou
 2. Dualiteit
 3. Vorm
 4. Nooit meer eenzaam
 5. Creatiekracht
 6. Lagen
 7. Eenheidsbewustzijn

 

Elke bijeenkomst staat één “wijsheid” centraal. Een universeel gedeelte en persoonlijk gedeelte. We gaan aan de slag met:

 • Werken in verbinding met jezelf en anderen
 • Belemmerende overtuigingen
 • Je heldere zintuigen – de valkuilen en het talent
 • Hoe je jezelf kunt beschermen
 • Creatiekracht – wat wil zich manifesteren
 • De verschillende lagen van energie ervaren en hoe je daar naar handelt
 • Intuïtie, inspiratie en zijn

Je ontvangt allerlei tools die je praktisch kunt inzetten. Schrijfoefeningen, creatieve vormen, fysieke oefeningen uit de Yin Yoga, De Vijfde tarot, meditatie en visualisatie zijn er ter ondersteuning. Altijd wordt de exacte invulling afgestemd op de groep.

We creëren en ontwaken de wijsheid in onszelf. 

Je bouwt zelfvertrouwen op en laat de krachtige stroom in jezelf toe. Die stroom die jou blij maakt en moeiteloos laat zijn. Je zult meer energie ervaren, een andere kijk ontwikkelen en meer in harmonie komen met jezelf

Alle 7 ontmoetingsdagen zijn inclusief een heerlijke lunch.

Gedurende de 9 maanden ontvang je ingesproken meditaties, inspiratie en één privé tarotconsult. Eénmalige introductieprijs voor het programma € 725,-  Betaling in termijnen is mogelijk.

Is je interesse gewekt en voel je dat dit een manier van leren en ontdekken is die bij jou past? Meld je dan aan.

Wil je na deze informatie nog even vrijblijvend van gedachten wisselen alvorens je je aanmeldt, stuur me dan een berichtje dan neem ik contact met je op.

Start: zondag 16 september

Tijd: 10.30 – 15.00 uur

Locatie: Mierlo, Leven vanuit de bron

 

Intuïtief  leren duiden van de Vijfde Tarot

We starten een online-offline cursus van de vijfde tarot! Meer vrijheid, meer ruimte. Heerlijk in je eigen tijd, minder geregel en relaxt (ook) als je verder weg woont.

5 weken is het tijdspad. Met 2 live bijeenkomsten waarin je kunt oefenen en praktische tips ontvangt.

De vijfde Tarot kaarten nodigen je uit om intuïtief te duiden. Je leert naast de theoretische kennis jouw intuïtief vermogen (meer- weer) te vertrouwen. Het zijn kleurrijke kaarten vol symboliek. Vragen – patronen en dilemma’s krijg je helder en geven je de richting aan waar jij het op dit moment mag zoeken. Alles zit in jou. De kaarten halen jouw wijsheid naar boven.

Online staat de ‘theoretische” kennis afgewisseld met oefeningen, filmpjes en inspiratie. Je bepaalt zelf het moment in de week waarop je dit tot je neemt. In week 2 en week 5  komen we van 19.30 tot 21.30 uur bij elkaar. De exacte datum wordt altijd van te voren met de groep afgestemd.

De eerste cyclus start 12 september. (data live gepland op 21 september en 10 oktober 2018)

Deelname bedraagt € 250,- p.p.  (inclusief boek met tarotdeck, online lesmateriaal). Lees hier ervaringen en kijk bij de agenda voor overige startdata.

Heb je nog vragen bel of mail me gerust.

 

Yin Yoga

Yin is een meditatieve vorm van yoga waarbij houdingen 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met passieve poses (dus zonder actieve spierspanning) die meestal zittend of liggend worden uitgevoerd. Doordat je langer in dezelfde houding blijft, wordt het bindweefsel gerekt en gehydrateerd waardoor er ruimte ontstaat in botten, gewrichten, pezen en banden. Het aandachtig en mindful in de houding blijven, geeft je verstilling van de geest.

Yin Yoga  verbindt op een natuurlijke manier lichaam, hart en ziel.

Start maandagavond 10 september van 19.00- 20.15 uur of 20.30 – 21.15 uur
Locatie: “Thuis bij Annemieke”, in Helmond.
Per maand € 35,- maandelijks opzegbaar. Een losse les kost € 10,-
 
 

Presenteren voor groepen 1 op 1

To the point- alert-verbinden-scherp. Dat is mijn werkwijze. Alles is er op gericht om jouw verhaal sterk neer te zetten. Jouw verhaal ben jij, dus we kijken naast inhoud ook naar houding, stem, energie, ruimtegebruik en non verbale communicatie.

 • Twee dagdelen
 • Jouw presentatie

Prijs € 650,-

 

 

Voor alle consulten en workshops met zakelijke factuur geldt exclusief 21% BTW. Particulier is inclusief 21% BTW