1 op 1 sessie

 

Transformatie coaching

Zijnsenergie. De energie achter je patronen, jouw persoonlijkheid  en ervaringen. Krachtige zielsenergie die je op de aarde neer wilt zetten. Hoe doe je dat? Ik kijk graag met je mee zodat jij verder kunt om jezelf in alle facetten te laten zien.

Middelen als meditatie, visualisatie, tarotkaarten en healing kunnen ter ondersteuning worden ingezet

 

Tarot van de vijfde dimensie

Deze kaarten zijn ontwikkeld om ons te herinneren aan ons ware potentieel. Vanuit licht en liefde. Vanuit de bron. Op iedere vraag, in iedere fase van je leven kun je het moment ervaren dat je antwoorden wil. Ik kijk met je mee en geef overzicht. Duid de kaarten om je een weg te wijzen. Ze voorspellen geen toekomst. Je bepaalt altijd zelf wat je doet.

“Péronne geeft helder inzicht waar pijnpunten zich kunnen ontwikkelen in mogelijkheden en kansen. Mijn innerlijk weten wordt op een bijzonder mooie manier versterkt. Dankjewel hiervoor.” Petra

klik hier voor meer ervaringen

Healing met kosmische energie

We zijn in staat om onszelf te helen. Alles is immers energie. De kosmische energie wordt op jou afgestemd en komt via mijn handen bij je. Ik leg mijn handen op je schouders of rug en krijg hierbij woorden en beelden door. Je ervaart hierbij rust.

 

Prijs voor 60 minuten consult € 65,-

 

Mocht je graag willen skypen dan kan dat ook. Mail of stuur een sms dan maken we een afspraak.