1 op 1 sessie

 

Intuïtief  life coaching

Je verlangt een lichtere leven en eenheid waardoor je dat kunt gaan doen waarvoor je gekomen bent. Het is soms zoeken en worstelen in de aardse dualiteit maar je geeft niet op. Hoe krachtig is dat! Je wilt terugkerende situaties en patronen achter je laten en focussen op de zielsenergie die achter  jouw persoonlijkheid  en ervaringen schuil gaat.

Middelen als meditatie, visualisatie, tarotkaarten en healing kunnen ter ondersteuning worden ingezet.

 

De vijfde Tarot 

Deze kaarten zijn ontwikkeld om ons te herinneren aan ons ware potentieel. Vanuit licht en liefde. Vanuit de bron. Op iedere vraag, in iedere fase van je leven kun je het moment ervaren dat je antwoorden wil. Ik kijk met je mee en geef overzicht. Duid de kaarten om je een weg te wijzen. Ze voorspellen geen toekomst. Je bepaalt altijd zelf wat je doet.

“Péronne geeft helder inzicht waar pijnpunten zich kunnen ontwikkelen in mogelijkheden en kansen. Mijn innerlijk weten wordt op een bijzonder mooie manier versterkt. Dankjewel hiervoor.” Petra

klik hier voor meer ervaringen

Healing met kosmische energie

Alles is energie. Via mijn handen op je schouders ontvang je energie die het energetisch lichaam herstelt of wakker maakt. Het staat volledig in dienst van jouw welzijn en groei. Je ervaart rust en veiligheid.

 

Prijs voor 60 minuten consult € 65,- 90 minuten € 90,- ( inclusief BTW)

 

Mocht je graag willen skypen dan kan dat ook. Mail of stuur een sms dan maken we een afspraak.