1 op 1 sessie

Tarot van de vijfde dimensie

Deze kaarten zijn ontwikkeld om ons te herinneren aan ons ware potentieel. Vanuit licht en liefde. Vanuit de bron. Op iedere vraag, in iedere fase van je leven kun je het moment ervaren dat je antwoorden wil. Ik kijk met je mee en geef overzicht. Duid de kaarten om je een weg te wijzen. Ze voorspellen geen toekomst. Je bepaalt altijd zelf wat je doet.

“Péronne geeft helder inzicht waar pijnpunten zich kunnen ontwikkelen in mogelijkheden en kansen. Mijn innerlijk weten wordt op een bijzonder mooie manier versterkt. Dankjewel hiervoor.” Petra

klik hier voor meer ervaringen

Healing met kosmische energie

We zijn in staat om onszelf te helen. Alles is immers energie. De kosmische energie wordt op jou afgestemd en komt via mijn handen bij je. Ik leg mijn handen op je schouders of rug en krijg hierbij woorden door.

Coaching

In ieder gesprek ontstaat dat wat nodig is voor jou. Klare taal en een luisterend oor. Praktische tips om verder te komen. Meditatie en visualisatie kunnen middelen zijn die worden ingezet om je opnieuw te verbinden met jezelf.

Voor jou als je gevoelig bent en er geen raad mee weet, voor jou als je verdieping zoekt, voor jou omdat je je anders voelt, voor jou omdat je zoekend bent.

Bel gerust voor meer informatie 0618115202